side-area-logo

Adept

Webdesign

Achtergrond

Elevation Events

ADEPT is een concept georganiseerd door Elevation Events. Naast het welbekende Soenda festival organiseert Elevation Events o.a. het Ohm Festival, Smeerboel festival, indoor edities van Soenda en het Duikboot festival. Het concept ADEPT is gefocust op de meer experimentele techno genres.

Om bezoekers, naast de informatie die ze op Facebook kunnen vinden, te informeren over de events die worden georganiseerd en meer achtergrondinformatie te geven over het concept heeft Collega Jan een website voor ADEPT ontwikkeld.

Het concept

ADEPT

ADEPT richt zich op de rauwe en meer experimentele varianten van techno en zo nu en dan worden uitstapjes gemaakt naar andere genres binnen de verschillende elektronische stromingen. ADEPT introduceert haar bezoekers met nieuwe artiesten en fungeert als een muzikale voorloper.

De identiteit van ADEPT sluit naadloos aan bij de muzikale programmering. Een donker, experimenteel en kunstzinnig karakter. Dit donkere karakter zie je terug in de visuele identiteit van ADEPT; alles in het zwart en wit, experimentele flyers plus promotie en zwart-wit fotografie.

Sfeer en karakter

Uitstraling

Om dit karakter door te zetten naar de website is ook de website geheel in het zwart en wit opgezet. De website is eenvoudig, maar modern van opzet. Sterke fotografie, gecombineerd met moderne typografie, een creatieve menustructuur en dit alles Engelstalig.

Informatie en kaartverkoop

Website

De website is voornamelijk bedoeld om bezoekers te informeren over de aanstaande ADEPT edities. Zo is er info over de programmering te vinden en uiteraard de kaartverkoop. Ook is er een nieuws gedeelte en een media gedeelte waarin o.a. foto’s van afgelopen edities zijn te vinden..

“ADEPT aims to surpass the average. To cultivate, educate and inspire. We strive to set the standard for a night of techno, raising the bar whenever and wherever possible.”