side-area-logo

Dahlia E.P.

Vinyl sleeve design

Achtergrond

Alessandro Diga

Alessandro Diga is een Nederlandse artiest afkomstig uit Breda. Zijn muziek is te omschrijven als eigenwijs, heeft altijd een eigen stempel en is bovenal melodieus. Melodie is de rode draad binnen zijn producties welke de laatste jaren zijn uitgebracht op diverse labels.

Alessandro Diga release eerder tracks op labels als Traum, Inlab Recordings, Perspectives en Cinematique. Dit alles niet zonder resultaat. Zo worden zijn tracks gedraaid door artiesten als Adam Beyer, Josep Capriati, Pig & Dan en Laurent Garnier, niet de minste namen.

De release

Dahlia E.P.

Dahlia E.P. is de meest recentste release en wordt uitgebracht op het Duitse Bergwacht label. De mannen achter het Bergwacht label waren dusdanig onder de indruk van de producer skills van Alessandro Diga dat ze hem hebben gevraagd voor een exclusieve release.

De release bevat drie tracks; Dahlia, Phaedra en Sonora. De tracks zijn te omschrijven als melodieus, meeslepend en hebben alle drie een eigen sound en karakter. Een sterke release die de komende maanden in vele sets en op vele events te horen zal zijn.

Ontwerp

Vinyl sleeve Design

Voor deze release heeft ontwerpbureau Collega Jan passend artwork ontworpen namelijk een 12 inch vinyl hoes, vinyl sticker en promotie voor sociale media. Het ontwerp is afgestemd op ‘de sound’ en het karakter van de release; kleurrijk en tegelijkertijd uniek en tijdloos.

Datum en kanalen

Release

De release is op 18 november uitgebracht en zowel digitaal als op vinyl verkrijgbaar. Koop de release via de bekende kanalen zoals Beatport, Juno of Decks. Voor meer informatie en dj sets van Alessandro Diga bezoek zijn Facebook of Soundcloud profiel.