side-area-logo

Huiberts & Keller

Identiteit, brand design en website

Achtergrond

Huiberts en Keller

Huiberts en Keller helpt ondernemers om duurzame innovaties naar de markt te brengen. Huiberts & Keller evalueert, valideert, financiert en brengt structuur aan binnen innovatieprocessen. Huiberts en Keller is actief voor startups, het MKB, multinationals en kennisinstellingen.

Door het ontwikkelen, laten groeien en naar de markt brengen van innovaties levert Huiberts en Keller een positieve impact binnen de technologische ‘know how’ en de duurzaamheid van de maatschappij.

‘Your path to growth.’

Identiteit

Huiberts en Keller is een nieuwe onderneming en in de eerste fase van dit project hebben we een identiteit uitgewerkt. Waar staat Huiberts en Keller voor? Wat zijn de waarden die Huiberts en Keller kenmerken? Waarom kies ik als ondernemer voor Huiberts en Keller?

Vervolgens is er een duidelijk positionering gekozen. Door het uitwerken van een identiteit en positionering is er focus en richting gecreëerd. Dit resulteert in een duidelijk merkboodschap. Een boodschap die we vervolgens verwerkt hebben in de tagline, het huisstijlontwerp en de website.

Professionele presentatie

Logo en huisstijl ontwerp

Na het uitwerken van de identiteit is een logo en huisstijlontwerp gemaakt. De uitgewerkte identiteit en positionering dienen als de perfecte brief voor een huisstijlontwerp. Ook voor een ontwerper geven deze richting wat resulteert in een ontwerp dat past bij de onderneming.

Voor Huiberts en Keller is een moderne en zakelijke huisstijl gecreëerd. Er zijn visitekaartjes, enveloppen, briefpapier en presentaties ontworpen. Door het donkerblauw, wat een luxe en zakelijke uitstraling heeft, te combineren met een fel turquoise komen zakelijk en modern samen.

Een professionele website

Fotografie en website

De beelden die worden gebruikt in presentaties en de website zijn het resultaat van een fotoshoot op locatie. In diverse settingen zijn zowel functionele beelden als sfeerbeelden gemaakt. Deze beelden zorgen voor sfeer en achtergrond binnen de presentaties naar klanten en website.

De website is gemaakt op basis van Worpress in de nieuwe huisstijl. Ook hier is voor een modern, maar zakelijk ontwerp gekozen. De uitkomsten van de identiteit zijn gebruikt als basis voor de teksten. Heldere teksten die duidelijk omschrijven waar Huiberts en Keller voor staan.