side-area-logo
cj-icoon-png

Maak
het
verschil!

info@collega-jan.com
www.collega-jan.com

Collega Jan werkt met een duidelijke en overzichtelijke aanpak. We richten ons op de identiteit, boodschap en de presentatie van je onderneming. Ook bekijken we hoe je in contact komt met klanten of opdrachtgevers.

Wil jij het verschil maken en je op een onderscheidende wijze presenteren?

Boek een gratis consult en wij laten zien wat we voor je kunnen betekenen.

Gratis consult

Identiteit

Waar sta je als bedrijf voor?

Het is belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben wie je als merk of ondernemer bent en waar je voor staat. Wanneer ondernemers niet goed weten waarvoor ze staan is de communicatie niet samenhangend en is het voor klanten lastig om een beeld te vormen van het bedrijf.

 

Een sterke identiteit resulteert in een stabiele basis, focus, motivatie en herkenning. Je identiteit is het DNA van je onderneming. Wat zijn jouw kernwaarden, doelen en waar sta je voor? In een aantal sessies werken we gezamenlijk de identiteit van jouw onderneming uit.

Boodschap

Wat vertel je aan je klant?

Welke boodschap wil je overbrengen op je klant? Heb je een duidelijk verhaal te vertellen? Een verhaal dat aansluit bij je identiteit en kernwaarden?  In een wereld waarin consumenten kunnen kiezen uit een overvloed aan producten en diensten is een heldere boodschap van essentieel belang.

 

Wat bied je jouw klanten concreet als meerwaarde? Waarom zouden klanten voor jou kiezen? Klanten prikken snel door een onsamenhangend verhaal. Door tijd en aandacht te besteden aan de juiste boodschap zorgen we ervoor dat we jouw doelen daadwerkelijk realiseren.

Presentatie

Hoe ziet je presentatie eruit?

Met een sterke en professionele presentatie maak je het verschil. Een presentatie die herkenbaar en onderscheidend is. Een presentatie die past bij jouw onderneming en identiteit. Een presentatie die de aandacht trekt van potentiële klanten.

 

Van een logo tot huisstijl, website, presentatiemiddelen en campagnes om in contact te komen met je klant. Wij ontwerpen de visuele elementen die je nodig hebt om je op een onderscheidende en samenhangende wijze te presenteren.

Actie

Hoe kom je in contact met je klant?

De laatste en belangrijkste stap is om in contact te treden met je klant. Samen werken we aan een plan van aanpak en de doelstellingen die je wilt realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het aanspreken van een nieuwe doelgroep, een omzetverhoging of de introductie van een nieuw product.

 

Collega Jan ontwikkelt creatieve campagnes, zowel online als offline, om je doelen te realiseren. Campagnes in print of online campagnes via social media, advertentiekanalen en mailingen. Hoe kunnen we jou helpen? Boek een gratis consult en wij geven antwoord op al je vragen.

Merkidentiteit en meerwaarde
ontwikkelen en formuleren

Wat zijn jouw kernwaarden, doelen en wat is je meerwaarde? Door middel van diverse sessies werken we gezamenlijk de identiteit van je onderneming uit.

Offerte
Het ontwerp van je
identiteit en huisstijl

Op basis van de merkidentiteit ontwerpen we jouw visuele identiteit. We ontwerpen een logo, huisstijl en alle communicatiemiddelen die je nodig hebt.

Offerte
Een full-responsive
website op maat

Een sterke online presentatie bereik je met een full-responsive website. Strakke vormgeving, een duidelijk verhaal en aanzet tot actie.

Offerte
Een passende strategie
om je doelen te realiseren

Wij combineren creativiteit met strategie. We formuleren heldere doelstellingen en stippelen een pad uit om deze te realiseren.

Offerte

Koffie?

Adres

Prinses Margrietstraat 19D, 4241 BA Arkel


Telefoonnummer

06 4214 1602


E-mail

info@collega-jan.com


Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden | Disclaimer

Routebeschrijving

Klik hier voor een routebeschrijving.


Sociaal

Instagram | Facebook


KVK nummer

59334983


BTW nummer

NL190054074B01